scootmobiel kopen
Design,  Lifestyle

Voor de oudjes: reizen in stijl

Een scooter is al jaren een ontzettend populair vervoersmiddel om snel en stijlvol van A naar B te gaan. Even snel boodschappen halen, naar de stad of naar de bioscoop? Pak de scooter en je bent er zo. Maar hoe moet dat als je al op leeftijd bent en niet meer met de scooter of fiets durft? Dan is een scootmobiel wat voor jou! Wij leggen graag uit waarom.

Scootmobiel: veilig én stijlvol

Een scootmobiel lijkt op een scooter, maar ligt een stuk beter en veiliger op de weg. Een scooter heeft maar twee wielen, waar een scootmobiel drie wielen heeft. Een bochtje om is ineens niet meer spannend, maar juist leuk! De IVA scootmobielen zijn momenteel ontzettend populair. Deze scootmobielen zien er van de voorkant echt uit als een scooter en ze hebben ook nog een handige koffer aan de achterkant, zodat je alles netjes en veilig op kan bergen. En onder de stoel zit ook nog extra opbergruimte. Handig!

Hoe snel gaat een scootmobiel?

De scootmobielen van IVA gaan maximaal 20 km per uur. Hard genoeg voor op de stoep of het fietspad dus! En dankzij de captainseat – de lekker brede stoel met armleuningen – geniet je van optimale comfort. Lekker, toch?! Dat dacht ik wel.

Waar koop je een scootmobiel?

Je hoeft tegenwoordig niet meer naar een winkel, de winkel komt in feite namelijk naar jou! Door een nieuwe scootmobiel online te bestellen, wordt de scootmobiel aan uw huis geleverd. Er zijn genoeg webshops waar je een scootmobiel kan bestellen, dus aan jou de keuze!

Dol op speciaalbiertjes (en schrijft er graag over), heeft al meer dan 18 landen in de wereld bezocht, draagt Dr. Martens en luistert graag naar Di-Rect. Meer weten? Stuur Joost eens een berichtje!