Shoppen
Fashion

Leuke kleding kopen, maar toch besparen? Zo doe je dat!

Leuke en fatsoenlijke kleding hoeft helemaal niet duur te zijn. Zeker aan het eind van de maand, als je geld bijna op is, kan het lonen om op zoek te gaan naar koopjes. Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Outlets

Wil je graag mooie schoenen, maar kun je de wat duurdere merken zoals Nike niet betalen? Bespaar bij Nike d.m.v. een kortingscode, of bezoek een Nike Outlet! Er zijn er hier meerdere van in Nederland en door het grote (maar relatief goedkope) aanbod is het een eitje om hier een mooi nieuw paar schoenen te vinden. En zo zijn er uiteraard meerdere soorten outlets in Nederland te vinden. Een nieuwe riem, broek of shirt scoren is nog nooit zo leuk geweest!

Ruim je eigen kledingkast op

Voordat je op koopjesjacht gaat, kan het handig zijn om eerst je eigen kledingkast overhoop te gooien. Kleding die je nooit draagt kun je net zo goed voor een leuk prijsje de deur uit doen. Zet bijvoorbeeld een advertentie op Marktplaats, of verkoop het aan een tweedehands winkel. Zo maak je plaats voor nieuwe kleding en verdien je tegelijkertijd wat extra geld. Overigens heb je vaak meer kleding liggen dan je denkt!

Goedkopere merken

Ook merken waarvan je in eerste instantie misschien nooit kleding zou willen kopen, kunnen onverwachts van goede kwaliteit zijn. Kleding van de Hema kun je bijvoorbeeld gerust dragen zonder dat je bang hoeft te zijn voor vroege slijtage. En met een Hema Coupon wordt dit al helemaal een feestje! Verder verkoopt de Zeeman ook regelmatig leuke kledingstukken voor een zacht prijsje. Vooral voor basic shirts kun je hier goed terecht. En wees maar niet bang, niemand zal zien dat je kledingstuk van de Zeeman afkomstig is!

Dol op speciaalbiertjes (en schrijft er graag over), heeft al meer dan 18 landen in de wereld bezocht, draagt Dr. Martens en luistert graag naar Di-Rect. Meer weten? Stuur Joost eens een berichtje!