Interior

Alles wat je wilt weten over Pilat en Pilat tafels en kasten

Wil je eens wat anders dan de Zweedse meubels die iedereen in de woonkamer heeft staan? Denk dan eens na over Pilat en Pilat tafels en kasten. Dit Friese merk maakt prachtige meubels van hout die ideaal zijn voor elk modern interieur. Het zijn niet de goedkoopste meubels op de markt, maar door de kwaliteit en esthetische waarde zijn deze meubels het geld zeker waard. In dit artikel lees je alles over dit Friese merk en de collectie Pilat en Pilat tafels en kasten.

Wat zijn Pilat en Pilat tafels en kasten?

Pilat en Pilat is een Fries merk dat stoere en duurzame meubels maakt. Alle modellen van het merk krijgen een naam van een familielid. Familie is bij Pilat en Pilat ontzettend belangrijk. Het bedrijf maakt houten meubels en is zelf fabrikant en distributeur van alle  eigen collecties. Hoewel de meubels ook in het buitenland steeds populairder worden blijft Friesland de locatie van dit familiebedrijf. Mede dankzij dit zijn de meubels ontzettend authentiek. Er is veel verschil in de ontwerpen van Pilat en Pilat. Dit weerspiegelt de uiteenlopende karakters binnen de familie. De meubels kunnen worden beschreven als uniek, duurzaam en tijdloos en worden gemaakt van drie houtsoorten: eiken, walnoot en iepen.

De voordelen van Pilat en Pilat

Het grote voordeel van Pilat en Pilat tafels en kasten is dat ze uniek zijn. Niet veel mensen hebben deze unieke en prachtig ontworpen meubels in huis. Daarnaast passen de meubels in bijna ieder interieur en is er voor iedereen wel iets moois te vinden. Ook is het hout dat wordt gebruikt ontzettend duurzaam waardoor de meubels lang mee gaan. Je hoeft dus niet ieder jaar op zoek naar een nieuwe tafel. Meer voordelen van deze prachtige meubels kun je zelf ontdekken.

Pilat en Pilat online kopen

Als je overtuigd bent van de kwaliteit en esthetische waarde van de collectie Pilat en Pilat tafels en kasten wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk ergens kopen. Veel grote meubelwinkels hebben ze wel in huis. Dan kun je ze in het echt eens bekijken of uitproberen zodat je weet wat je in huis haalt. Daarnaast kun je terecht in de showroom in Friesland of Keulen in Duitsland. Kijk voor meer informatie eens op de website. Daar kun je meteen verkooppunten ontdekken en een kijkje nemen in de gehele collectie.

Dol op speciaalbiertjes (en schrijft er graag over), heeft al meer dan 18 landen in de wereld bezocht, draagt Dr. Martens en luistert graag naar Di-Rect. Meer weten? Stuur Joost eens een berichtje!