Stormschade Den Bosch
Interior

Stormschade Den Bosch

Enkele malen per jaar kan het weer flink los gaan in Nederland. Harde windstoten, regen, onweer en soms zelfs hagel komen over het land. Dit kan leiden tot behoorlijk wat stormschade in Den Bosch en omgeving. Uw dak is één van de belangrijkste onderdelen van uw woning, het houdt u warm en droog en beschermd u tegen invloeden van buitenaf. Het is niet voor niks zo dat daken een lange levensduur hebben. Toch is ook uw dak onderhevig aan slijtage en kan het bij wisselingen in het weer schade ondervinden in de vorm van bijvoorbeeld stormschade zoals een daklekkage of afgewaaide dakpannen.

Stormschade Den Bosch verhelpen

De dakdekkers van Kolen Dakwerken begrijpen als geen ander hoe vervelend stormschade aan uw dak is. Naast de schade aan uw dak kunt u namelijk nog meer schade oplopen. Wind en regen dringen uw woning binnen en beschadigen uw muren, isolatie en vloeren. Stormschade in Den Bosch verhelpen doen we dan ook 24/7! Met onze speciale spoeddienst zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, ook tijdens de feestdagen. Bovendien proberen we u altijd nog dezelfde dag te helpen, zodat de storm geen kans krijgt om meer schade aan te richten dan enkel de schade aan uw dak. Of het nu gaat om afgewaaide dakpannen of een plat dak lekkage, wij verhelpen de stormschade snel en vakkundig. U zult alleen wel begrijpen dat wij tijdens de storm zelf het dak niet op gaan, wij willen de veiligheid van onze werknemers namelijk wel garanderen.

Stormschade Den Bosch voorkomen

Acute schade aan uw dak is iets waar u nooit op zit te wachten. Het lijkt misschien alsof u hier niks aan kan doen, maar vaak kan stormschade in Den Bosch voorkomen worden. Door uw dak tijdig te laten onderhouden of eens in de zoveel tijd een dakinspectie uit te laten voeren worden eventuele problemen vroegtijdig aangepakt en wordt uw dak zoveel als dat mogelijk is in optimale conditie gehouden. U zult zelf ook wel snappen dat een kwetsbaar dak eerder onderhevig is aan een storm dan een dak dat nog in optimale staat is. Kolen Dakwerken voert dakonderhoud uit in de vorm van een dakinspectie. Dit houdt in dat we uw gehele dak inspecteren, van goten tot dakbeschot, dakbedekking en schoorsteen. Ook reinigen we uw gehele dakgoot en voeren wij kleine reparaties direct uit. Vervolgens krijgt u van ons een adviesrapportage waarin staat wat de staat van het dak is en of er sprake is van gebreken, of welke gebreken we in de nabije toekomst verwachten. Heeft u een pannendak dan kunnen wij zelfs uw dakpannen opnieuw coaten. De coating biedt bescherming tegen de weersinvloeden en mos- en algvorming, hij is namelijk vochtwerend en vuilafstotend. Met de coating kan uw dak weer vele jaren vooruit.

Stormschade Den Bosch Dakwerken

Heeft u last van stormschade in Den Bosch? Dan staat Kolen Dakwerken 24/7 voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plaatse zijn en dat de stormschade vakkundig wordt verholpen. U kunt ons inschakelen door te bellen naar 073 – 799 90 69. We plannen dan direct een afspraak in om de stormschade te verhelpen. In Den Bosch en omgeving staan wij graag voor u klaar!

Dol op speciaalbiertjes (en schrijft er graag over), heeft al meer dan 18 landen in de wereld bezocht, draagt Dr. Martens en luistert graag naar Di-Rect. Meer weten? Stuur Joost eens een berichtje!