Interior

Vespa scooters

Het moest er een keer van komen. De legende onder de scooters krijgt een plaatsje op de Home of the Legends!

Waarom de Vespa scooters een legende zijn!

Het merk Vespa rijd al een tijdje door de straten van Nederland. Het is dan ook al jaren lang niet weg te denken uit het straatbeeld van Nederland. Maar waarom is deze scooter zo populair? Ten eerste is het unieke design van de Vespa geweldig, stijlvol en uniek. Het heeft een tijdloos en strak design die nog heel erg veel op het oude design van Vespa lijkt. Daarnaast weet je dat je een goede scooter hebt als je een Vespa hebt. Deze scooters hebben in de loop der tijd een goede naam en reputatie opgebouwd. Van de Vespa scooters weet je dus dat hij van goede kwaliteit is en dat je altijd kan rekenen op goede fabrieks-garantie en goede service.

Onderdelen

Het is heel erg vervelend maar van tijd tot tijd gebeurt het ook met de beste. Een onderdeel gaat kapot en is aan vervanging toe. Dit is ongeloofgelijk vervelend maar mocht er toch iets kapot gaan buiten de garantie dan is het fijn om te weten dat de onderdelen van de Vespa altijd goed leverbaar zijn en meestal op voorraad liggen. Deze onderdelen worden door alle goede betrouwbare monteurs gemonteerd en je weet gewoon dat je kwaliteit hebt.

het probleem met goedkopere scooters is vaak dat de onderdelen daarvan vaak van slechte kwaliteit zijn waardoor er veel sneller iets kapot gaat dan bij een Vespa. Daarnaast zijn er vaak lever problemen met de onderdelen van deze goedkope scooters en vaak zijn deze onderdelen van dermate slechte kwaliteit dat er in vrij korte tijd wel weer iets kapot gaat.

De legend

En doordat deze ijzeren reus al zo lang door ons lang rond scheurt en zo sterk is gebouwd, heeft de Vespa een plekje verdient in niet alleen ons hart maar ook op onze website waar alle Legens samenkomen.

 

 

Dol op speciaalbiertjes (en schrijft er graag over), heeft al meer dan 18 landen in de wereld bezocht, draagt Dr. Martens en luistert graag naar Di-Rect. Meer weten? Stuur Joost eens een berichtje!