Home,  Interior,  Lifestyle

Wat mag er niet ontbreken in je man cave?

Je de vraag stellen ‘wat mag er niet ontbreken in mijn mancave’ is hetzelfde als vragen ‘waar droom ik nu al zo lang van’? Wat wil je samen met je vrienden als mannen onder elkaar doen? Waar houden jij en je vrienden van? Hoe willen jullie samen leuke uren doorbrengen? Een lekker woonhuis gaat ook tot in je mancave. Richt deze stoer en leuk in en geniet als échte mannen van deze aparte woonruimte.

Een hapje en een drankje

Als mannen bij elkaar zijn, houden ze van eten en drinken. Dat is zeker. In je mancave komt dus al zeker: een bar, een koelkast en eventueel een diepvries. Denk verder aan een grillplaat, een microwave en een friteuse. Daarbij hoort natuurlijk een wandrek voor al je glazen en je flessen drank, een spoelbak (of vaatwasmachine) en een voorraadkast voor chips en andere hapjes. Zo wordt je maag altijd voorzien van het nodige.

Denk aan je hobby’s

Jij en je vrienden trekken jullie natuurlijk in je mancave terug om jullie hobby uit te oefenen. Zorg dat alles hiervoor in je mancave aanwezig is. Denk bijvoorbeeld aan een snookertafel, spelconsole, dartboard en een home-cinema. Sleutelen jullie graag aan auto’s of motoren? Zorg dat je kunt binnenrijden en combineer je garage met je mancave.

Gezelligheid staat voorop

Natuurlijk draait heel je mancave om gezellig samenzijn. Zorg voor gedempt licht om lekker lang te kletsen over mannenzaken. Zorg voor fel licht als je aan het knutselen bent. Plaats een paar echte ‘hang’-zetels waar je in wegzakt en lag een aantal vintage vloerkleden op de grond. Het mag er best allemaal wel wat rommelig uitzien. Niemand ziet dit toch? Haal oude stoere spullen naar je mannen-clubhuis. Gebruik voor de inrichting steigerhout of recuperatie-metaal van oude machines bijvoorbeeld. Knutsel heel veel zelf in elkaar. Dit geeft nog extra voldoening en zo wordt je mancave perfect zoals je je ze altijd al had gedroomd.

Dol op speciaalbiertjes (en schrijft er graag over), heeft al meer dan 18 landen in de wereld bezocht, draagt Dr. Martens en luistert graag naar Di-Rect. Meer weten? Stuur Joost eens een berichtje!