Home,  Lifestyle

Tips voor een stofvrije woning

Een woning lijkt al snel vrij van stof te zijn, je ziet op het eerste gezicht geen stoflaag liggen. Dit wordt anders wanneer je je vinger langs de kasten en andere meubels haalt, ineens vliegt er stof om je heen en ook op je vinger ligt een dikke stoflaag. Hoe komt al die viezigheid toch in je woning terecht? Met deze handige tips heb jij hier voortaan een stuk minder last van!

1. Zorg dat je troep buiten laat

We lopen ons huis dagelijks in en uit, hierbij nemen we veel vuiligheid mee onze woningen in. Een stofvrij huis bereik je niet door de troep zelf het huis mee in te nemen. Het is verstandig om, bij zowel de voor- en achterdeur, een goede mat neer te leggen. Veeg je voeten voordat je het huis in wandelt, zo simpel kan het zijn.

2. Slim schoonmaken

Het is vreselijk onhandig om eerst het hele huis netjes af te stoffen en hierna pas stof te gaan zuigen. Het stof dwarrelt nu weer overal rond in je woning. Een stofvrij huis bereik je door slim te poetsen. Heb je beddengoed te verschonen? Maak dan eerst het bed op en begin dan pas aan het stoffen van de slaapkamer. Dit bespaart je een hoop werk voor niets.

3. Gebruik een hygiënische stofzuiger

Door met een gewone stofzuiger rond te lopen komt de vieze lucht eigenlijk ook weer terug je woning in. Heel onhygiënisch en het maakt je werk bijna overbodig. Zonde natuurlijk, dit is namelijk helemaal niet nodig! Kies voor een centraal stofzuigsysteem van AstroVac, omdat deze stofzuigers de vieze lucht en losse stofdeeltjes naar buiten blazen. Geen vieze lucht meer in jouw woning! Je kunt eindelijk ademhalen in een volledig, stofvrij huis.

Een centraal stofzuigersysteem van AstroVac bestaat uit stofzuigunits van topkwaliteit. De stofzuigslang van het systeem kan eenvoudig worden gekoppeld aan de contacten die u hiervoor aansluit in het betreffende gebouw. Voortaan gaat stofzuigen stiller, sneller en krachtiger. Je bent veel eerder klaar!

Dol op speciaalbiertjes (en schrijft er graag over), heeft al meer dan 18 landen in de wereld bezocht, draagt Dr. Martens en luistert graag naar Di-Rect. Meer weten? Stuur Joost eens een berichtje!