Vespa Primavera: elegant en tijdloos

Lifestyle

Vespa Primavera: elegant en tijdloos

Dat het Italiaanse merk Vespa hoge ogen gooit in de wereld van scooters is algemeen bekend. Vespa heeft in 2018 een nieuw ultramodern model ontwikkeld met een exclusief ontwerp. Deze Vespa Primavera valt direct op door de elegante en tijdloze uitstraling. Ondanks dat dit nieuwe model een geheel nieuwe en eigen stijl heeft, is het wat betreft comfort en functionaliteit zeker niet achteruit gegaan.

Vernieuwde Vespa

De nieuwe Vespa modellen hebben een aantal vernieuwingen ondergaan, vooral op het gebied van veiligheid en comfort. De Vespa Primavera is motorisch verbeterd en heeft een verbeterde voorvering. Het nieuwe model biedt door de grotere wielbasis meer ruimte aan de bestuurder en de passagier. Er zit meer afstand tussen de handvaten en zadel. Het nieuwe hogere zadel is een stuk comfortabeler. Deze updates bieden meer stabiliteit en comfort. De buddybak heeft ook een update gekregen, en is een stuk groter. Daarnaast kan deze elektronisch worden geopend door middel van een afstandsbediening. Ook is het handschoenkastje ruim en is deze mooi afgewerkt.

Ook de wielen van de Vespa Primavera zijn wat groter dan die van haar voorgangers. De sterke aluminium velgen zijn erg licht, maar zijn zeker bestand tegen een stootje.

Wat ook praktisch is, is het vernieuwde dashboard met helder blauwe verlichting en een digitaal instrumentenpaneel. Er zit een moderne boardcomputer in verwerkt. In het design hebben de voorkant van de scooter en het spatbord een kleine facelift gekregen. De nieuwe LED-verlichting als dagrijverlichting en achterlicht zorgen voor meer veiligheid. Deze verlichting zit standaard ingebouwd in de motorversie. Zo bent u beter zichtbaar voor medeweggebruikers.

Vespa naar eigen smaak

Naast de elegante uitstraling van de Vespa, valt er alsnog een hoop te kiezen. Zo zijn er twee varianten van de Primavera beschikbaar: een bromvariant met helmplicht (45 km/h) en een snorvariant zonder helmplicht (25 km/h). Daarnaast kan er voor diverse extra accessoires worden gekozen. De Vespa Primavera kan zo volledig naar eigen smaak en wensen worden aangepast.

 

 

 

 

Dol op speciaalbiertjes (en schrijft er graag over), heeft al meer dan 18 landen in de wereld bezocht, draagt Dr. Martens en luistert graag naar Di-Rect. Meer weten? Stuur Joost eens een berichtje!
Back To Top