afzetcontainer
Overig

Afzetcontainer: Drie redenen om er een te huren

Heb je een nieuw huis gekocht en moet deze woning nog opgeknapt worden? Of ga je binnenkort je huidige huis verbouwen? Ongetwijfeld verwacht je dan een hoop puinafval. Misschien heb je al eens nagedacht over het huren van een afzetcontainer. Zo’n afvalcontainer voor de deur kent aardig wat voordelen. Dit zijn de drie voordelen van het huren van een afzetcontainer voor de deur van je verbouwing.

1. Een enorm grote bak

Hoe je het ook bekijkt, een verbouwing brengt altijd veel troep met zich mee. En hoewel je vooraf misschien denkt dat het zal meevallen, valt het meestal toch flink tegen. Waar je misschien eerst dacht dat al het afval in een aanhangwagen zou passen, blijkt dat toch niet zo te zijn. Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor een afzetcontainer. In zo’n container past ontzettend veel in en je hoeft tijdens je verbouwing niet druk te maken over de hoeveelheid afval. Zo kun je je volledig focussen op het correct uitvoeren van je verbouwing, zodat je geniet van het mooiste resultaat.

2. Bespaar tijd en geld met een afzetcontainer

Stel je eens een verbouwing voor zonder grote afvalcontainer. Heb je al nagedacht waar je al het afval moet laten? Als je tijdens je verbouwing heen en weer moet rijden naar de vuilstort, gaat je dat veel tijd kosten. Daarnaast is een vuilstort ook niet in elke gemeente gratis. En laat je je verbouwing uitvoeren door professionals? Dan lopen de kosten, voor het heen en weer rijden naar de stort, zelfs nog meer op. Kies dus voor een de makkelijke en goedkope oplossing en huur een afzetcontainer voor je deur.

3. Geen zorgen om je afzetcontainer

Wist je dat je bijna niet hoeft om te kijken naar je afzetcontainer? In de meeste gevallen neemt het bedrijf de volledige afhandeling over. Laat weten op welke dag je de container nodig hebt en het wordt voor je geregeld. Zelfs als je niet thuis bent, is dat vaak geen probleem. Je kunt de plaatsing volledig aan de professionals overlaten. Zit je bak halverwege de verbouwing vol? Het kan aardig lastig zijn om goed in te schatten hoeveel afval je verwacht van je verbouwing. Neem contact op en laat weten dat je afvalcontainer vol zit. Ze wisselen de bak voor je om en je kunt weer verder met je verbouwing.

Dol op speciaalbiertjes (en schrijft er graag over), heeft al meer dan 18 landen in de wereld bezocht, draagt Dr. Martens en luistert graag naar Di-Rect. Meer weten? Stuur Joost eens een berichtje!