mancave maken
Tips

Mancave in je tuin? Dit mag niet ontbreken!

Je herkent het vast wel. Je gaat samenwonen en moet je eigen plekje dan toch echt opgeven. Je gameroom maakt plaats voor de ‘waskamer’ en ineens moet je je kleding ook nog eens opruimen. Gelukkig gunt je partner je dan wel de tuin om een mancave te maken. Dan heb je gelukkig nog voldoende plek om je maten uit te nodigen. Blijf nog even lezen, want in dit blog lees je wat er niet mag ontbreken in je mancave!

Leuk tijdens goed én slecht weer

Een terrasoverkapping is echt geen overbodige luxe. Vooral als je kijkt naar de Nederlandse ‘zomer’ waarbij het nog steeds de helft van de tijd regent. En onder die terrasoverkapping kan je ook gelijk een tv ophangen, zodat je buiten kan gamen. En met een goede geluidsinstallatie maak je het feestje wel compleet. Sonos heeft goede boksen, maar Bose en Philips mogen ook niet vergeten worden.

Koud, ijskoud bier

Wat is een mannenavond zonder bier? Een koelkast of een bijzettafel met ingebouwde koelbox (ja, ze bestaan echt mannen!) kunnen dus echt niet ontbreken. Niets is erger dan je maten lauw bier moeten geven.. En van alle bierdopjes kan je echt toffe dingen maken. Een tafelblad, bijvoorbeeld. Zo iets heb je vast al eens voorbij zien komen op Facebook. En als je dan toch een koelkast hebt, heb je ook gelijk plek om wat hapjes in te koelen. Na een potje Fifa 20 moet je natuurlijk wel goed eten, he mannen 😉

Tijd voor een goed gesprek

Mannen, we doen vaak stoer maar we hebben soms ook gewoon behoefte aan een goed gesprek. Je weet wel, dat het ineens 11 uur is en dat je de afgelopen 2 uur goed hebt gepraat over je werk, je relatie en nog belangrijker: over jouw ontwikkeling. Een mancave is niet compleet zonder vuurtafel of heater. En een paar dekens neerleggen is ook best handig. Je kan ook zelf een vuurtafel maken. Kost je wat minder geld, maar dan moet je niet gezegend zijn met twee linkerhanden.

 

Dol op speciaalbiertjes (en schrijft er graag over), heeft al meer dan 18 landen in de wereld bezocht, draagt Dr. Martens en luistert graag naar Di-Rect. Meer weten? Stuur Joost eens een berichtje!