Tips

Plisségordijnen op maat gemaakt!

Plisse en duette op maat laten maken
Plisse, u kent het vast wel. De raamdecoratie met de kenmerkende smalle vouwen. Duette shades lijken veel op plissegordijnen. Duettes bestaan uit een dubbele laag, wat een isolerende werking heeft. Bij Mijnraamdecoratie kunt u uw plisse en duette shades geheel op maat en naar eigen smaak samenstellen.

Uitvoering

Met het Top-down Bottom-up systeem kunt u uw plisse of duette naar beneden bewegen zodat u geheel zelf de hoeveelheid licht kunt bepalen. Door het koord te bewegen, kunt u zelf met de lichtinval spelen.  Met een plisse of duette top down kunt u zowel het onderste als het bovenste deel omhoog en omlaag bewegen.

Kleuren

U heeft bij Mijnraamdecoratie verder een ruime keuze uit kleuren. Er zijn transparante plissegordijnen, maar ook verduisterende. Komt u er niet uit? Dan kunt u gratis en vrijblijvend kleurstalen aanvragen.

Montage
De montage van de plisse en duette is heel eenvoudig. U kunt kiezen of u de raamdecoratie op de dag of in de dag wilt monteren. Op de dag betekent op het kozijn en in de dag betekent in het kozijn. Op de dag wordt meestal gekozen voor in de slaapkamer zodat u geen last heeft van overbodig licht.

Bij Mijnraamdecoratie is uw plissé en duette wel tot 40% voordeliger dan bij andere aanbieders. Daarnaast wordt onze service hoog gewaardeerd door onze klanten. We zijn u graag van dienst en zitten voor u klaar.

Dol op speciaalbiertjes (en schrijft er graag over), heeft al meer dan 18 landen in de wereld bezocht, draagt Dr. Martens en luistert graag naar Di-Rect. Meer weten? Stuur Joost eens een berichtje!