proefschrift printen
Tips

Je proefschrift laten drukken door een legend

Veel studenten zijn nu bezig met het zetten van het laatste puntje op de i als het gaat over hun scriptie. Maandenlang bloed, zweet en tranen (letterlijk of gewoon figuurlijk) hebben geresulteerd in een mooi onderzoek. En jij wil dat op standaard A4 papier drukken? Wat ben je dan voor legend.. Wij leggen je uit hoe het wél moet!

Kwaliteit is key!

Als je nu nog steeds niet weet waarom kwaliteit belangrijk is, weet ik niet of je gaat slagen dit jaar. Maar wat wij wel weten, is dat het printen op mooi papier zeker voor een pluspuntje gaat zorgen bij de beoordeling. Dus waarom kies je niet voor proefschrift printen? Dan zorgen legends (of gewoon vakmannen) ervoor dat jij straks een mooie scriptie in kan leveren.

Je kan kiezen uit verschillende soorten papier, de ligging (horizontaal of toch liever verticaal) en ook betreft de kleuren is er genoeg inspraak. Tja, wij weten het wel hoor..

Allerlaatste tips voor jouw scriptie

Veel studenten hebben nog twee weken de tijd. Om het beste uit jouw scriptie te hallen, hebben we een aantal handige tips voor je op een rijtje gezet.

  • Speel eens de ‘advocaat van de duivel’-rol. Merk je dat dingen in je verslag tegenstrijdig zijn? Zorg dat er één duidelijk verhaal naar voren komt.
  • Zorg voor een goede opbouw in hoofdstukken en subhoofdstukken. Dat maakt het voor de uiteindelijke lezer een stuk makkelijker om jouw onderzoek te begrijpen.
  • Check je bronvermelding! Je wil niet weten hoe vaak er nog fouten gemaakt worden in de APA-bronvermelding. Zorg dat jij er niet ook zo een wordt en zorg dat je jouw bronvermelding foutloos opsomt.

Heb jij nog handige tips voor andere studenten? Laat het dan ook vooral weten. Hoe meer tips we aan volgende studenten kunnen geven, hoe beter!

Dol op speciaalbiertjes (en schrijft er graag over), heeft al meer dan 18 landen in de wereld bezocht, draagt Dr. Martens en luistert graag naar Di-Rect. Meer weten? Stuur Joost eens een berichtje!